Dagboek

Aantal berichten: 190
Ga naar:   

Trakteren op school, 6 jaar!

02 december 2020

Hoera! Tijd om te trakteren op school. Omdat er op jouw echte verjaardag vaak het sinterklaasfeest wordt gevierd, hebben we er voor gekozen nu al te trakteren op school. Tot paar dagen er voor hadden we mog geen idee wat het zou worden maar het is heel leuk geworden. Eenhoorn/regenboog thema met bekertjes, rietjes, toeters, een regenboog zuurstokje en ook hebben we zelf kettingen gemaakt van geplastificeerde printjes. De mand was erg groot en hebben we nog versierd met ballonnen. Je hebt hem zelf naar school gedragen. Daar keek mama nog even door het raam hoe jij de taart ging versieren. Want door corona mogen er geen papa's en mama's meer binnen. 
Ook heb je de dag daarna nog bij de bso getrakteerd.

  
 

Intocht 2020 vanuit huis!

14 november 2020

Dit jaar geen intocht van sinterklaas en zijn pieten zoals we dat gewend zijn. Normaal gaan we naar de haven, zingen we liedjes en komt hij met zijn boot naar Papendrecht toe. Maar door corona kon dit niet doorgaan. Wel konden we alles via de tv volgen via het sinterklaasjournaal. Natuurlijk wilden we er wel een feestje van maken dus hebben jullie je pietenpakje aan (die je nog past vsn vorig jaar!), zetten we muziek op, kijken we vis tv naar de intocht en natuurlijk lekkers er bij! Ook hebben we nog zelf glutenvrije kruidnootjes gemaakt. Het hoogtepunt was natuurlijk dat jullie je schoen mochten zetten aan het einde van de dag.

Ook heb je vandaag de uitnodigingen voor je kinderfeestje langs de deuren gebracht.

  

 

Halloweenfeestje bij Evy

31 oktober 2020

Brrrr Halloween dat klinkt eng! Je bent uitgenodigd voor een super leuk halloweenfeestje van een meisje uit je klas. In eerste instantie moest je hier niet aan denken. Je had nog steeds het enge beeld voor je dat je ooit bij Julianatoren had gezien. Mama heeft een leuk costuum voor je gekocht. Namelijk een enge roodkapje! Met gescheurde kleding en bloedvlekken. Toen je deze eenmaal aangaf ging je helemaal op in je rol. Ook kwam er nog iemand schminken en ging je langs de deuren.

  

Logeren bij Emma

28 oktober 2020

Je wilde al wat langer graag een keertje bij Emma logeren, maar haar kamer werd nog verbouwd dus dat ging nog niet. Nu heeft ze een mooie nieuwe kamer dus kon het feest doorgaan! Emma woont in een flat, wat jij altijd al erg leuk vindt. Nu heeft ze ook nog een hoogslapen in haar kamer. Deze dag was er studiedag dus de perfect dag voor een logeerpartijtje. Mama en Vinn gingen je brengen en bleven nog even op visite. Toen kon het logeren beginnen! Je hebt lekker pannenkoeken gegeten en het is erg gezellig geweest. Papa kwam jou de volgende dag weer ophalen. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. 
 

 

Bij Demi logeren en Appels plukken

23 oktober 2020

Demi leek het leuk dat jij eens bij haar kwam logeren. Dat wilde je wel! Je werd in de avond na het zwemmen en avondeten opgehaald. Wel een grappig idee dat je weg bent maar toch heel dichtbij (de straat achter ons). Jullie waren een perfecte slaapmatch, om 9 uur sliepen jullie al haha. 's ochtends hebben jullie een ontbijtje op bed gekregen, wat een luxe! Wij waren van plan om in de middag naar Buytenhof je gaan, een boerderij nabij Rotterdam. Hier kun je zelf appels plukken, is er een speeltuin, wat dieren en een winkeltje met verse producten. Wij kwamen eigenlijk vooral voor het plukken. Het leek ons leuk dat Demi ook mee ging. Jullie vonden het erg gezellig en hebben goed je best gedaan met plukken. Helaas was het wel het einde van het seizoen en waren veel paden al helemaal leeg, zo ook de perenbomen. Desondanks hebben we een behoorlijke voorraad weten te bemachtigen en hebben we tot 2 weken daarna nog aan de appeltaart gezeten.