Dagboek

Aantal berichten: 176
Ga naar:   

Avondvierdaagse 2020 Home edition!

25 juni 2020

.....

Jouw nieuwe kamer!

27 mei 2020

......

Avonturenboerderij Molenwaard

21 mei 2020

.....

Afscheid vriendinnetje Liv

15 mei 2020

.....

Corona, de maanden maart en april!

13 mei 2020

Wat een gekke tijd! Op het moment dat ik dit schrijf zitten we er nog middenin maar gaat het langzaam de goede kant op en gaan er weer dingen open zoals bijvoorbeeld school. Door corona mocht jij ineens 2 maanden niet meer naar school, niet zwemmen, niet meer naar ballet, niet naar oma, geen leuke dingen meer buiten de deur doen en zelfs niet mee boodschappen doen. Toen we je vertelde dat je 3 weken thuis zou moeten blijven vanwege het virus was je enthousiast. Je zag het als een vakantie. Na die 3 weken kwamen er alleen nog een hoop bij en had je natuurlijk ook nog meivakantie.