Dagboek

Aantal berichten: 176
Ga naar:   

Kinderfeestje

22 maart 2019

Vandaag was het kinderfeestje van Anna, een meisje uit je klas waar jij samen met aan aantal andere kinderen naar toe mocht. Jullie gingen vanuit school meteen met de aut naar Rotterdam naar bakkerij Uljee om daar zelf een taart te maken. Jullie gingen aan de gang met cake, slagroom en het versieren met snoepjes! Ook een foto gemaakt, deze kwam uiteindelijk bovenop de taart. Na de bakkerij hebben jullie gegeten bij MC Donalds. Dit was jouw eerst kinderfeestje en dan al meteen zoiets leuks! 


 

Fietsen

19 maart 2019

Dat is toch wel even een berichtje waard: Vanaf vandaag kun je fietsen zonder zijwieltjes!
We waren hier al een tijdje geleden mee begonnen maar toen was je gewoon te koppig om niet te willen trappen (waarschijnlijk gewoon bang om te vallen en er nog niet aan toe) paar maanden later hebben we het weer opgepakt, je had er erg veel zin in en ineens kun je nu dus gewoon fietsen! Wat zijn wij trots op jou! 
Alleen zelf opstappen en wegrijden is nog lastig, maar dat komt vast ook snel. Je vraagt iedere avond of we gaan fietsen en mag morgen ook zelf naar school rijden!

 

Leuke foto's van afgelopen periode

07 maart 2019

  

- In de klas bij Juf Lisanne
- Foto's bij ballet
- Spelen bij Vera uit je klas
- Kijkdag bij zwemles
- Met Lizzy naar de dierentuin

Girls Playdate!

06 maart 2019

Je zat al een tijdje te 'zeuren' dat je graag met Kensie wilde spelen. Zij zit ook bij jou op school en ken je net zoals Jackie al van de kindjes. Een tijdje geleden wilde er een meisje met jou afspreken, maar zei je zelf dat dat niet kon omdat je naar Ballet moest. Je bent toen naar ballet geweest maar ik zei wel dat als je heel graag met iemand af wilt spreken, dit ook gewoon mag hoor. Van het één kwam het ander en nam je uiteindelijk zowel Kensie als Jackie mee naar huis. Jullie hebben samen gegeten, boven en beneden gespeeld, verkleed, op de karretjes gereden, gedanst en geverfd. Dat was leuk! Een andere keer mag je bij hun spelen, al moet je uiteraard ook gewoon nog naar ballet gaan hoor haha. 

 

51 maanden!

05 maart 2019