Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Kasteel Muiderslot

21 oktober 2018

Vandaag stond Kasteel Muiderslot op het programma. We hadden kaartjes gekregen en het leek ons sowieso leuk voor jou om een keer naar een kasteel te gaan. Je bent namelijk dol op sprookjes/prinsessen en fantasie. Dit is dan wel geen fantasie maar werkelijkheid in de geschiedenis, dat maakt het niet minder leuk. Je hebt nog niet echt de concentratie om overal bij stil te staan en uitgebreid te gaan kijken. Als we een paar seconden ergens staan, dan wil jij alweer naar het volgende. Het leukste vond je natuurlijk het verkleden, je broodje hagelslag en kreeg je aan het eind een riddermedaille.

 

 

Consultatiebureau

19 oktober 2018

Wat was dat alweer een tijd geleden zeg! Maar vandaag moest je weer een keer naar het consultatiebureau. Dit is ook meteen de laatste keer. Hierna ga je naar de schoolarts. Bij deze afspraak werd je gewogen en gemeten (99,5 cm en 15,1 kilo), moest je een paar opdrachtjes uitvoeren (blokjes bouwen, rondje tekeken), kreeg je nog een keer een ogentest en kreeg je een prikje. Wat was jij een grote meid zeg! Je gin gewoon bij mij op schoot zitten en liet het over je heen komen. Je moest heel even huilen maar dat was zo over. 
Je mocht nog even samen met Vinn spelen in het keukentje en 's avonds kreeg je van ons nog een cadeautje.

 

Plaswijckpark

06 oktober 2018

Vandaag zijn we een dagje met zn vieren naar plaswijckpark geweest. In dit park kun je picknicken, wandelen, hebben ze verschillende dieren en speeltoestellen. Eerst gingen we lekkere dingen in de winkel kopen om mee te nemen en te gaan picknicken. Helaas bleek het gras nog erg vochtig te zijn van de dagen daarvoor. (niet zo gek het is oktober!). We konden dus niet offcieel picknicken zoals we dat normaal altijd doen, maar wel aan een tafel. We hadden allerlei lekkere hapjes zoals gehaktballetjes, worstjes, croissantjes, fruit enz. Daarna gingen we het park verkennen. Er was een springkussen, verschillende glijbanen, je kon trommelen, in een bootje varen (zwanenboot) en er was een heel wagenpark compleet met rotondes, stoplichten, wasstraat, benzinepomp waar je zelf op een skelter doorheen kon rijden. Super leuk vond je dat! Je bent wel 2 keer geweest. Vooral de wasstraat en het tanken maakte veel indruk. 

Daarna hebben we nog een ijsje gegeten en bij wat dieren gekeken (zoals bijv. loslopende herten). 
Al met al was het weer een prachtige dag voor deze tijd van het jaar met volop zon.

 

 

 

46 maanden update!

05 oktober 2018

Deze maand hebben we niet zoveel bijzonders gedaan. Jij was ziek en dit heeft wel zo'n 2 weken geduurt voordat je er weer een beetje overheen was. Daarnaast kreeg je ook nog de waterpokken, zo sneu! Vinn begon met een paar plekjes. Ik dacht nou jij krijgt het ook wel direct. Maar dit duurde 2 weken waardoor ik ging twijfelen of je het misschien niet al gehad ooit. Maar nee hier was geen twijfel meer over mogelijk. je hele lichaam zat onder de plekken. Je vond jezelf ook heel erg zielig. Bij de kindjes lag je alleen maar op de bank i.p.v. leuk te gaan spelen. Je was duidelijk jezelf niet. We hebben een gel gehaald bij de apotheek dat was wel fijn. Binnen een paar dagen waren de plekjes ingedroogd. De ergste zijn nu weg maar nog steeds zie je nog wel dat je ze had. (zie maand foto)

Je zit weer behoorlijk in je koppige fase. Als er iets niet lukt ga je meteen gillen en raak je in paniek.
Ook bij zwemles vind je het niet altijd even leuk. Vooral het diepe wil je niets van weten. Je bent dan erg onzeker en raakt in paniek 'mamaaa mamaaa' zo gaat het continue. Terwijl je het wel kan! Ik ben erg benieuwd hoe dat straks gaat met watergewenning en zwemles. 
Fietsen (zonder wieltjes) heb je ook niet zoveel zin in. Af en toe rij je zo weg zonder maar de meeste tijd ben je enorm koppig en verplaats je je voort met je voeten op de grond (als een loopfiets). We poberen duidelijk te maken dat het alleen lukt als je trapt maar daar wil je echt niet aan. Voor nu nog project onmogelijk dus.

Vanaf deze maand ben je nu echt officieel zindelijk. Het is nu al zo'n maand+ dat je 's nachts helemaal geen ongelukjes meer hebt en zelf je bed uit gaat om te gaan plassen. Ook overdag gaat het goed. Je hebt alleen nog moeite met het ophouden als we onderweg zijn. 

Op dit moment vind je ballerina en zeemeerminnen heel erg leuk. Je bent serieuze ballet oefeningen aan het doen en geeft dan een 'optreden'. Verder speelje erg graag in het keukentje waar je papa/mama speelt, eten gaat maken en uitdeelt etc. Ook wil je nog steeds graag met de verkleedspullen spelen, prinsessenjurk, hakjes etc. Ook met Vinn speel je leuk mee. 

 

 

 

Foto's sieraden

08 september 2018

Jij was uitgekozen om foto's te maken van sieraden bij je leuke kleding. Je zat helemaal in je element en je vond de ketting super mooi. Ik vind het resultaat zo leuk geworden dat we ze ook hier even neer zetten:

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.