Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Playdate

07 september 2018

Vandaag mocht je na de gym meteen mee naar Jackie dr huis om samen te spelen. Je had het er al een tijd over dat je dat graag wilde, nou waarom niet toch! Het is altijd leuker om te zien hoe andere kindjes spelen, slapen en waar ze wonen. Jullie hebben het heel leuk gehad. Het volgende afspraakje (naast de gym en de kindjes uiteraard) zal een logeer partijtje zijn. 

 

45 maanden update!

05 september 2018

45 maanden, wat klinkt dat al oud zeg haha. Vanaf deze maand is officieel de zomervakantie periode weer afgelopen en ging alle weer beginnen. Zwemmen, de gym, kindjes die weer terug zijn van vakantie. Ook was het een stuk drukkere/hectische periode omdat oma ergens anders ging wonen en mama meer gaat werken en school weer is begonnen. Hierdoor hadden we ook wat minder tijd om leuke uitstapjes te maken, ook vanwege het weer dat helaas niet echt meer lekker zomers is geweest. Ik ben ook alvast langs jouw school geweest voor een infoavond. Daar kwam ik er eigenlijk achter dat je voor nu ingedeeld bent in groep 1A maar dat er totaal gen zekerheid is dat je daar ook echt gaat komen en dat je in December rond je verjaardag ook echt al meteen naar school gaat. Ze hebben iets teveel leerlingen per schooljaar en daardoor krijgen ze 4 groepen 1/2 waarvan één instroomklas na een bepaalde datum. Er is een kans dat jij ook in die instroomklas komt en dat je dan pas in Januari naar school gaat. We horen hier na de herftsvakanie meer over. Ik ben benieuwd. Wel jammer is dat je niet bij Lizzy in de klas komt ondanks wij dit wel hadden aangegeven. Nu maar hopen dat je nog bij je andere vriendinnetjes komt; Jackie en Kensie. Dat zou leuk zijn. 

Het liefste ben je lekker in huis aan het spelen samen met Vinn of alleen in je keukentje, op het lieveheersbeestje, met allerlei kleine frummeltjes. Ook heb je het op je kamer spelen nu meer ontdekt. Je vraagt er geregeld om en dan ga je boven met de knuffels in je tentje spelen. Op tv kijk je graag naar kinderen voor kinderen en sinds kort ook Dirk Scheele met van die leuke vrolijke liedjes. De film Ballerina was ook een hit. Op het moment vind je het super leuk om ballerina te spelen. Je gaat dan op je dans (gym) schoentjes in de kamer allerlei ballerina oefeningen doen en optredens geven. Echt super knap al! Ik zie het wel voor me hoor, jij op ballet. Wieweet als je straks even gewend bent aan school en zwemles. 

9 Januari begin je met watergewenning en daarna na een paasr lessen waarschijnlijk mag je door naar het reguliere zwemles. Voor nu oefenen we nog lekker met een klein clubje bij de puppy 3. Je doet het echt al heel knap zelf los op je rug zwemmen, blijven drijven op je rug! Je vind het leuk tot het moment dat mama er bij komt, dan ineens is er paniek en kun je het niet meer. Door het gat zwemmen en in het diepe vind je nog erg eng en moet dan huilen aan de kant.

Fien en Teun!

18 augustus 2018

Vandaag stond een dagje naar de avonturenboerderij met Fien en Teun op het programma. Jij mocht de dag ervoor kiezen of je naar de boerderij wilde of aardbeien plukken. In eerste instantie koos je voor de aardbeien haha en toen we vroegen of je het zeker wist koos je toch voor de boerderij (wat papa en mama stiekem wilde). Je bent hier al een keer eerder geweest een paar maandjes terug maar nog niet met papa en Vinn. Het was een stuk drukker dan toen maar gelukkig nog redelijk goed weer. (Al was het af en toe wel wat frisjes). Het boekje met de vragen hebben we maar achterwegen gelaten, je had je diploma immers toch al binnen! Thuis was je helemaal lirisch over de peppa big voorstelling en het modderrollen wat ze deze maand zouden organiseren. Eenmaal daar wilde je het modderrollen toch niet doen haha. (Had ik ook wel verwacht). Wel heb je een klein stukje van de Peppa show kunnen zien. We waren aan de late kant omdat we het niet konden vinden. Heb je weer bij de verschillende dieren gekeken (waaronder kleine biggetjes van een week oud), de Fien en Teun show gezien, tosti en een ijsje gegeten, pony gereden, op de elektrische auto's en door de rest van het park gelopen. Wat was het weer een leuke dag! Ook mocht je een Fien knuffel in het winkeltje kopen. Daar loopt je nu helemaal mee weg!

 

Nieuwe (winter)kleding gekocht!

12 augustus 2018

Gister zijn we naar Veldhoven/Eindhoven geweest en hebben we winterkleding gekocht zoals we dat ieder jaar doen meteen als de collecties uitkomen. We komen daar ieder half jaar en het is altijd weer een feestje. De winkel is super klantvriendelijk, je kunt in alle rust plassen,er is een wc aanwezig en je krijgt aan het eind een cadeautje die je zelf mag uitzoeken! Je hebt het weer super goed gedaan. Thuis de dag erna, wilde je zelf graag op de foto en leverde leuke foto's op!
 

 

Julianatoren!

12 augustus 2018

Afgelopen weken waren we allemaal een beetje ziek. Eerst begon Vinn, toen jij een dag en papa ook een goede week. We wilde al steeds wat leuke uitjes doen maar het kwam er daardoor maar niet van. Gelukkig konden we dit weekend eindelijk wel! We zijn met zn viertjes naar Juliana toren geweest. Dat is iets langer dan een uur rijden. We zijn de laatste tijd al aan het oefenen om jou in de auto ook steeds langer zonder luier en met plassen op te houden te laten rijden. Wel een uitdaging! Stel we zitten net 10 minuten in de auto en je moet nog zolang, dat gaat je niet redden en we hebben echt geen luiers meer in huis voor jou. Gisteren was ik al samen met jou gaan shoppen in Eindhoven (wat ook een behoorlijk stukje rijden is) Dit ging maar net goed. Op het laatst ging je rennend de lift in naar Debby's huis. Dit wilden we nu toch voorkomen dus kreeg je een grote maat luier van Vinn aan. Deze mocht bij Julianatoren aangekomen meteen uit.
Wat was het daar druk! Mama heeft voor dr verjaardag van jullie een bolderkar gekregen, deze namen we vandaag mee om uit te testen. Voor jou was dit fijn, zo kon je tussendoor toch even zitten en uitrusten. Vinn daarentegen is daar echt nog iets te klein voor. Overal stonden best langer rijen en dan stonden we bijna vooraan moest jij weer plassen haha, niet zo handig! Je bent in de ronddraaiende muizen, draaiende potten, van de super grote glijbaan, zweefmolen, op het paardje, in de helikopter boven het park en in het reuzenrat geweest. Tussen de middag heb je poffertjes gegeten, Je hebt voor het eerst suikerspin op (dat wilde je heel graag eens proberen!) en 's avonds hebben we mc Donalds gehaald voor thuis, wat een feest weer! Het blijft een leuk park waar we volgend jaar zeker weer heen zullen gaan. 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.