Dagboek

Aantal berichten: 176
Ga naar:   

Ballet en kerstdiner!

12 december 2018

Het leek ons een tijdje geleden al een leuk idee om jou naar ballet te laten gaan. Je bent altijd zo enthousiast aan het dansen, loopt bijna de gehele dag op je tenen en jij werd ook heel enthousiast bij het idee. Aangezien de gym nu over is nu je 4 bent, is er weer ruimte voor wat anders! Vandaag mocht je voor de eerste keer kijken en meedoen. De lessen zijn op woensdag middag om 13:00 uur. Dus eerst naar school t/m 11:45 en dan snel naar huis, eten en naar ballet! Je vond het meteen leuk. Er klonk muziek van Frozen en Kinderen voor kinderen dus beter kan niet. Eerst mochten jullie in een kring en één voor één een rondje dansen. daarna gingen jullie allerlei oefeningen, pasjes en spelenderwijs op muziek oefenen. Je vond het helemaal leuk dus vanaf nu gaan we iedere week! mama mag er helaas niet bij zijn en is dan of met Vinn in de ruimte er naast een het wachten of thuis met Vinn en kom ik jou daarna weer ophalen.

' savonds had je kerstdiner bij de kindjes. We hadden een kerstboom taart gemaakt en jij had bij de kindjes al eerder een mooie lampion gemaakt waarmee we na het eten een lampionnenoptocht gingen lopen.
Je hebt erg genoten van deze dag! 

 

Voor de eerste keer wennen op de basisschool!

07 december 2018

Kleine meisjes worden groot!

Het leek wel gister dat je nog in mama's armen lag en nu is het gewoon al je eerste dagje naar de grote school! De komende weken ga je een paar dagen per week wennen. Vanaf januari ga je volledig naar de basisschool (De Knotwilg) toe.

Je eerste dagje wennen ging heel erg goed! Papa en mama brachten je naar school toe en je liep vol trots met ons mee:) Het was wel even vreemd hoor om je in het lokaal achter te laten, maar we zagen dat je al heel erg op je gemak was en ook al veel lieve kindjes om je heen had. Met een gerust hart lieten we daarom achter:) Aan het einde van de ochtend kwamen we je alweer ophalen. Je was enorm enthousiast en vertelde ons meteen over al je avonturen! Je had je enorm vermaakt en kijkt er alweer naar uit om weer naar school te gaan!

Wat een enorme stappen maak jij toch al in je nog prille leventje! We zijn trots op je! (en houden uiteraard onwijs veel van je!)

 

 

Foto 4 jaar!

05 december 2018

Pakjes avond 2018

05 december 2018

Vol verwachting klopt ons hart! Terwijl we samen met opa en Betty lekker van allerlei hapjes genieten, zitten we vol spanning te wachten tot Sinterklaas en zijn Pieten langskomen. Zijn jij en Vinn dit jaar lief geweest? Krijgen we cadeautjes?

Wat horen we daar! Boven op zolder klinkt gestamp en gestommel! Niet veel later zien we in de zolderkamer 2 grote zakken met cadeautjes staan. Brrr, wat is het koud.... de Pieten hebben het raam open laten staan....

Beneden pakken we met elkaar de cadeautjes uit onder het genot van pepernoten, kruidnoten, gevulde speculaas en chocola. Jij en Vinn zijn volgens mij heel erg lief geweest dit jaar, want wat krijgen jullie veel leuke cadeau's zeg! Een barbie auto, barbiepoppen, een spelletje, een Frozenbal, chocoladeletters, wat een verwennerij!

Komend jaar maar weer heel erg lief zijn hoor!

Hoera, 4 jaar!

05 december 2018

Woooow! Vandaag ben je al weer 4 jaar! Wat begon als een prachtig wondertje in mama's buik, is nu al uitgegroeid tot een supermooie 4-jarige prinses! Vanwege Sinterklaas vieren we jouw verjaardag dit jaar op zondag 9 december. Al vroeg in de ochtend hebben we met zn 4tjes jouw verjaardagstaart opgehaald. Dit jaar in het thema Zeemeermin. Wat is de taart weer mooi geworden zeg!!! Eigenlijk zonde om op te eten.

In de middag komt de visite en wordt de taart aangesneden en mag jij de kaarsjes uitblazen. Het blijft toch wel spannend, maar wat doe je dat toch weer goed (saampjes met mama). De taart smaakt weer heerlijk en later in de middag gaan ook de chipjes er wel heel erg goed in (iets te goed) bij jou en Vinn. Het huis zit vol met visite. Wat ben je toch weer verwend met cadeau's zeg! Van papa en mama heb je een Barbie villa gekregen. En van de rest van de visite heb je ook veel barbiespullen gekregen. Verder ook spelletjes en strijkkralen. Voorlopig kan je je wel weer vermaken tot je 5 bent;)