Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Leuke foto's van afgelopen periode

09 augustus 2018

 

44 maanden update

05 augustus 2018

Weer tijd voor een nieuwe update. 
Deze maand is het extreem lekker en warm weer geweest. Vorige maand gingen we nog veel buiten eten maar nu is het eigenlijk te warm voor alles. Ik merk aan jou dat je er ook last van heb. Vaker dan ooit heb je geen zin om te spelen maar lig je vermoeid op de bank. Ook je middagslaapje overslaan lukt dan niet. Ons leuke zwembadje met glijbaan en waterval was helaas kapot gegaan, maar papa heeft een nieuw zwembad meegenomen. Nog groter en ook diep zodat je onder water kunt zwemmen. Je bent er een paar keer in geweest maar erg te springen sta je niet. Hopelijk wordt het nog een periode lekker weer zodat we het nog een keer kunnen proberen. Wel zijn we naar het buitenzwembad geweest en naar het strand. Verder kwamen we er deze maand vaak niet aan toe om ergens naartoe te gaan. Eerst was Vinn ziek, toen jij een dag en daarna papa ook nog. We hopen dat we de verdere maand augustus en september/oktober nog mogelijkheden bied om weg te gaan. We hebben wel alvast een vakantie geboekt voor begin november, daar kijken we al erg naar uit. Of het door de warmte komt of niet maar op het moment eet je heel slecht. Iedere avond is het een strijd. Zelfs pasta en patatjes gaan er moeilijk in. Als je de avond er voor niet goed hebt gegeten krijg je de dag daarna niks lekkers/tussendoor meer. Gelukkig eet je nog wel je fruit en brood 's ochtends en 's middags. Het liefste speel je met de booschappenkar en verzamel je alle spulletjes in de tas en ga je ' er op uit' zoals bijv. picknicken. Af en toe spelen we een spelletje en verder lig je lui op de bank en kijk je graag naar Kazoops wat nu weer helemaal een hit is. De liedjes van kinder voor kinderen ben je ook gek op.

Efteling

14 juli 2018
Vandaag zijn we weer eens een dagje naar de Efteling geweest. Wat had je er een zin in. Sommige singen vergeet je nog van vroeger maar de Efteling abosluut niet. Het scheelt dat we de sprookjes ook warm houden door regelmatig de boekjes te lezen. Sinds een tijdje hebben we nu ook een nieuwe srie er bij waar nog sprookjes bij zaten die we nog niet hadden en zeker net zo leuk zijn! Je kent ze nu eigenlijk allemaal. Dit maakt een bezoek aan de efteling natuurlijk nog leuker. Roodkapje is jouw absolute facoriet waar je vandaag ook mee op de foto bent geweest en in het echt hebt gesproken! We hebben een groot deel van het sprookjesbos gehad maar de andere attracties mochten er ook zeker wezen. Zo zijn we ook in de carnaval festival geweest (2x) de kookpotten (2x), caroussel, droomvlucht en 2 nieuwe attacties voor jou, de Pirana (bootjes buiten) en het schommelschip. Wat was dat een uitdaging! Je wilde er erg graag in dus mama en Debby gingen mee, maar eenmaal in het schip toen we nog lang niet op het hoogste punt waren begon je heel angstig te kijken en te schreeuwen dat je er uit wilde. Dat kon natuurlijk nog niet. We hebben behoorlijk ongemakkelijk daar gezeten en gewacht totdat het schip klaar was. Wel zijn we super trots dat jij dat gewoon gedaan hebt, knapperd! Wieweet ga je er later nog eens in. 'S middags hebben we kibbeling gegeten en 's avonds patatjes met kipnuggets. Het park was lekker lang open tot 23.00 uur! Ook wilde je heeel graag een princessenjurk. Aangezien jouw frozen jurkje al een tijdje kapot is, vonden wij dit wel een goed idee. Je hebt een mooie roze jurk gekregen van de winkel bij de Droomvlucht. 

 

 


 

43 maanden update

05 juli 2018
5 juli 2018, 3 jaar en 7 maanden alweer!
We gaan alweer de tweede helft van het jaar in waarin je 4 gaat worden!
Sommige mama's vinden het heerlijk dat hun kind binnenkort naar school gaat, nou ik geniet nog lekker van de tijd dat je nog thuis bent. Nog 5 maanden dan is het gewoon al zover! 
Afgelopen maand zijn we op vakantie geweest, hebben we Vinn zijn verjaardag gevierd (1 jaar) en was het aan één stuk door super lekker weer! Veel tijd om buiten in de tuin te spelen, te fietsen en we hebben ook een zwembad gekocht. Compleet met glijbaan, opblaasfiguren, ballen en een waterval. Je vond dit geweldig en ging er ook met de andere glijbaan in duiken. Ook de barbies gingen het water in. Samen met Vinn, Samuel en Lizzy ben e er in geweest. Helaas is hij nu lek en hebben we 'm weg moeten gooien. Deze zomer houden we het verder even bij de zandbak schelp. Door het lekkere weer eten we bijna iedere dag buiten en krijg je na het eten vaak een ijsje, je bent er dol op! We willen ook nog wel eens naar de snackbar gaan om een softijsje te halen. Op dit moment speel je het liefste met je keukentje en spulletjes, de blokjes, Toet toet auto's van Vinn en kijk je tv naar Casper en Emma. Dat is weer helemaal een hit. Ook wil je dat we iedere avond dat liedjes zingen voor het slapen gaan. 'Tijd om te gaan slapen, doe je ogen dicht...'. Zo hebben we inmiddels een heel bedritueel. Eerst douchen, dan boekje lezen en het Casper en Emma liedje. Daarna eerst een kusje, dan high 5, box, high 5 draai, pinkie oog, pinkie wijsvinger, pinkie duim, gek doen met de tong, neusje neusje, een handkus (met fluit) en weer een kus. Hierin mogen we echt niet afwijken want dan ga je huilen en pas slapen als alle stappen zijn doorlopen haha. Een heel ritueel dus.
Qua eten is alles nog zo hetzelfde. S' avonds eet je eigenlijk amper iets. Tussen de middag ben je gek op crakers (vooral de groene), rijstwafels en fruit. Ook krijg je geregeld poffertjes.

Vakantie Centerparcs Belgie

22 juni 2018
Afgelopen week zijn we een weekje op vakantie geweest naar een Centerparcs park in Belgie.
Samen met Wouter, Elise en Tessa. We hebben daar 2 keer lekker gezwommen. Daar heb jij een grote plezier in. Je mocht in de winkel van de market dome iets uitkiezen en je koos een frozen duikbril haha. Deze heb je daarna meteen gebruikt in het zwembad. Verder zijn we iedere dag uit eten geweest, hebben we gespeeld in de gamehall (daar hadden ze o.a. auto'jes om op te rijden, een trampoline, badminton etc.) hebben we bootje gevaren op een echte zwanenboot en ging je zelf mini golfen. Het was fijn om er even een weekje tussenuit te zijn geweest. Dit jaar verder geen (verdere) vakantie voor ons maar we gaan zeker nog verschillende uitjes maken.


 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.