Dagboek

Aantal berichten: 176
Ga naar:   

Trakteren bij de kindjes

04 december 2018

Dit jaar mag je voor de laatste keer trakteren bij de kindjes. Hierna ga je naar de basisschool. Papa, mama en jij hebben weer wat moois gemaakt:) Een zeemeermin (net als je verjaardagstaart) met een zakje snoepjes in het 'zee' thema. Iedereen smult lekker van de snoepjes, maar ze gaan je straks wel missen hoor! Je hebt heel veel vriendjes, waarvan je er straks gelukkig ook een aantal terug gaat zien op je nieuwe school. Jackie en Kenzie komen namelijk ook bij jou op school. De komende weken heb je een aantal wendagen op school en ga je ook nog 1 dag in de week naar de kindjes. Vanaf januari ga je volledig naar de basisschool toe.

 

Afzwemmen Puppy 3!

28 november 2018

Vandaag mocht je alweer afzwemmen voor puppy 3, het laatste diploma voordat je straks met de echte zwemles gaat beginnen! Wat kun je al veel in het water zeg. Zo kun je als een 'dolfijn' op je buik naar de overkant, volledig zelf op je rug drijven en zwemmen naar de overkant. Van de rand het diepe in springen, op je rug draaien en op je rug naar de kant zwemmen, van de rand duiken door het gat heen etc. Ik had een paar maanden geleden niet gedacht je op dit punt zou staan op dit moment. Het aller belangrijkste: Je vind het ineens super leuk om te doen ook en bent niet meer bang! 

We sluiten een periode van 3,5 jaar af, iedere woensdag ochtend naar het zwembad wat was dat genieten met jou! Nu gaat mama vanaf nu met jou naar zwemles alleen mag ik lekker mn kleren aanhouden haha.

  

Kinderfeestje!

28 november 2018

Je eerste kinderfeestje vandaag! Het leek mama wel een leuk idee om eens te kijken of je al een kinderfeestje kon vieren voor je vriendjes/vriendinnetjes buiten de deur. Je had Lizzy, Jackie, Faylinn en Samuel uitgenodigd. Samuel kon er helaas niet bij zijn maar wel gezellig zo met 4 meiden bij elkaar! Eerst gingen we Jackie ophalen en op naar de Monkeytown! Je vond het wel spannend hoor, om op de verjaardags stoel te zitten. Zingen mochten we dan ook niet. Jullie hebben lekker gespeeld. Vooral jij Faylinn waren vaker weg dan dat we jullie zagen. Het leukste vond je de trampolines en klimmen/klauteren helemaal bovenaan. Jullie hebben een slushpuppy op, limonade als drinken en een pannenkoek als avondeten. Ook kwam sinterklaas en de pieten ook nog even langs. Je hebt een hele leuke dag gehad!
 

Intocht Sinterklaas

17 november 2018

Hierbij wat leuke foto's van de sinterklaasintocht 2018.
Mama kon er helaas niet bij zijn maar daarentegen was oma er dit keer bij! Je vond het erg leuk en zong vol enthousiasme de liedjes mee. De kruidnoten opbrengst is de grootste tot nu toe daar ben je nu nog van aan het snoepen. 's avonds mochten jij en Vinn jullie schoen zetten met uiteraard een wortel er in!
's ochtends bleek dat Sinterklaas en Piet langs waren geweest en hadden een cadeautje achter gelaten. Jij kreeg een Doornroosje spelletje en Vinn een boekje van Kikker.

 

 

 

Vakantie Centerparcs de Eemhof

11 november 2018

We zijn deze week een weekje op vakantie geweest naar centerparcs de Eemhof. Voor ons de eerste keer in dit park. Veel dingen komen overeen maar dan toch net even anders ingedeeld. We hadden een luxe huisje met open haart, bubbelbad, sauna en 2 slaapkamers. Ook hadden we een houten vlonder als tuin waar jij de eendjes brood kon geven. Helaas was het niet zulk lekker weer meer om echt buiten te zitten. De eerste dag hebben we de spullen uitgepakt en hebben we een hapje gegeten bij het Gran Cafe. Daarna lekker met zn tweeën in bad. Dit is voor ons echt genieten aangezien we thuis geen bad hebben. Je had thuis al bruisballen uitgezocht om mee te nemen. s' ochtends een lekker ontbijtje (iedere ochtend kregen we verse broodjes) en zijn we de tweede dag gaan zwemmen en uit eten geweest bij Nonna's. De dag daarna zijn we naar de kinderboerderij geweest, ben je geschminkt, heb je meegedaan met de Orry Disco en zijn we gaan eten bij Evergreenz. Dit was een heel leuk restaurant voor jou want zo kon je zowel eten als spelen tegelijk. De laatste echte dag zijn we nog een keer gaan zwemmen en hebben we gegeten bij the Grill. Het uit eten gaan vond je niet zo heel veel aan (naast het spelen en de fristi's drinken dan). Je hebt dan ook niet veel gegeten. Lekker in bad, een spelletje doen, de open haart aan, eendjes brood voeren en spelen/dansen was jouw vakantie.