Dagboek

Aantal berichten: 176
Ga naar:   

Tulpen Plukken!

19 april 2020

.......

Pasen 2020

12 april 2020

.......

Kinderfeestje

14 maart 2020

De afgelopen tijd heb je weer aardig wat kinderfeestjes gehad van vriendinnetjes. Dit keer wel een erg leuk feestje voor jou: ponyrijden op de manage! Dit was het kinderfeestje van Floortje; 1 van je beste vriendinnetjes. Eerst ging je thuis bij haar wat eten en drinken en daarna op naar de manege van Papendrecht. Jullie mochten een pony/paard uitkiezen, kennismaken met de pony's, borstelen, opzadelen en daarna in groepjes een parcours gaan rijden. Na het rijden lekker patatjes gegeten en een hoefijzer geknutseld die je ook mee naar huis kreeg. 


  

Naast dit kinderfeestje had je pas ook het feestje van Liv, ging je weer naar het Familiehuis, waar jij jouw feestje ook had gevierd, het feestje van Kensi en het feestje van Jackie.
 

Logeerpartijtje!

28 februari 2020

Op de laatste vakantiedag kwam Vera logeren. Je had er erg veel zin in en kon niet wachten tot het zover was. Ze kwam om 15:00 uur. Mama had bedacht dat het leuk zou zijn om van stoepkrijt een potje met gekleurd zand zelf te maken. Dat hebben jullie gedaan. Daarna nog even gespeeld en toen zijn we naar het pannenkoeken restaurant geweest. Jullie hebben een heerlijke pannenkoek gegeten en nog even gespeeld in de speelhoek. Uiteraard ook een ijsje als afsluiter. Na het eten ging we terug naar huis en brachten we Vinn naar bed. Toen mochten jullie nog dansen en daarna douchen en tanden poetsen, een verhaaltje en tijd voor het echte logeren! Jullie waren veel en lang aan het kletsen en kwamen geregeld naar beneden omdat er iets was. Vera vond het allemaal nog best spannend en twijfelde even of ze nog wel wilde. Uiteindelijk zijn jullie toch in slaap gevallen. S' ochtends was het half 7. We hebben met elkaar ontbeten en toen konden jullie nog even spelen totdat de papa  van Vera weer kwam. 


 

Herfstvakantie

28 februari 2020

Deze week had je weer een weekje vrij van school; herfstvakantie! Tijd voor leuke dingen. Maandag ging je naar oma samen met Vinn. Dinsdag naar de bso en s' middags naar zwemles. Woensdag mocht je van mama met vriendinnetjes naar de Monkeytown. Jij mocht kiezen wie je mee wilde. Je koos voor Julia en Floortje. Zij gingen vandaag gezellig mee zo ook de mama van Floortje en haar broer met vriend. In de middag ben je met mama naar de beautysalon geweest waar we een mama en dochter verwenmomentje kregen. Je kreeg wat lekkers te drinken, chocolade, je nagels werden gelakt, je kreeg een gezichtsmassage en een maskertje. Wat vond je het leuk en je lag heerlijk ontspannen op het bed!