Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Leuke foto's van afgelopen periode

22 september 2019

  

 

1- Op het strand van Ouddorp met Vinn
2- Demi kwam spelen
3- Ourfits passen
4- In de speelgoedwinkel bij Lego Friends
5- Verkeersdag op school, iedereen mocht zn fiets mee nemen.

Prinsessenfeest Lizzy

11 september 2019

Vandaag had je het kinderfeestje van Lizzy. Woensdag meteen vanuit school mocht je mee naar haar huis voor het feestje. Je hebt pannenkoeken gegeten, mocht verkleed als prinses en hebt een spiegeltje versierd. Ook zijn er leuke foto's gemaakt:

 

66 maanden update!

05 september 2019

School is weer begonnen, de vakantie van 6 weken is weer voorbij. Je had er alweer zin in, de laatste week vroeg je 'wanneer ga ik weer naar school?' Je bent er niet helemaal uit geweest want je ging ook nog naar de BSO waar je speelde op hetzelfde plein en met je vriendinnetjes. In de vakantie heb je nog gespeeld met Jackie (en logeren) en met Vera en Faylinn. Nu ben je dus officieel begonnen in groep 2 van groep 1/2 A.
In de vakantie hebben we niet stilgezeten en hebben we de 2 letter klinkers geoefend. Je vindt ze alleen nog wel erg lastig. de 'oe' en de 'ui' weet je nu ook naast alle dubbele. Mama heeft zelf letterkaartjes gemaakt om te oefenen. Je vind het leuk om buiten te spelen, tv te kijken (op het moment naar Lego friends vooral) een spelletje te doen maar het leukste vind je kleuren, tekenen en strijkkralen/knutselen.
Dit doe je iedere dag ook van school of de bso kom je altijd met meerdere werkjes weer mee naar huis. 
Boven spelen in je kamer doe je ook steeds vaker met het poppenhuis en de barbies en LOL poppetjes. 
Zindeijkheid 's nachts zijn we nog steeds mee bezig die gaat vaker fout dan goed, het is een langdurig proces. We weten ook niet waar het door komt als het fout gaat. Wij denken een nachtmerrie/droom of te laat nog gedronken, niet goed uitplassen. Ook zwemles en ballet is nu weer begonnen. Met zwemles zit je in badje 2 en bi ballet nu naar de 2e groep wat je al erg leuk vond!
 

Plaswijckpark

23 augustus 2019

Vandaag zijn we met zn 4en naar Plaswijkcpark geweest in Rotterdam. Het was een lekkere warme dag dus de zwemspullen konden mee. We zijn hier al eens eerder geweest dus wisten wel wat we konden verwachten. Helaas was het erg druk waardoor we niet naar het grote verkeersplein konden wat de vorige keer juist zo leuk was. We zijn bij de dieren wezen kijken, in de draaimolen, hebben gepicknickt, gewandeld, in de speeltuin gespeeld en nog naar het kleine verkeersplein geweest. Ook heb jij nog even afgekoeld in het water. 

 

 

Logeerpartijtje

11 augustus 2019

Vandaag had je je eerste logeerpartijtje. Vriendinnetje Jackie kwam bij ons logeren. Jullie hadden er zoveel zin in! Ze kwam om 17.00 's avonds en al de hele dag was je aan het springen van opwinding. 'Hoe lang duurt het nog??' Toen ze er was nog even spelen en daarna op naar de MC Donalds. Daar hebben jullie een Happy meal op en nog even gespeeld in het speelgedeelte daar. Toen naar huis. ijsje gegeten, gedanst, spelletjes gedaan en daarna naar boven. Jullie konden niet wachten en vroegen er zelf om. We hadden een luchtbed voor Jackie klaargezet en zelf had ze nog een boekje en zaklamp meegenomen. Jullie hebben lang gekletst. Op een gegeven moment vond je het even niet zo leuk meer. Jackie bleef maar kletsen en jij snapte er niets van, je wilde slapen haha. We hebben uitgelegd dat dit er bij hoort en dat je alles mag doen wat je leuk vindt. Toen hebben jullie nog lang gekletst, gespeeld en kwamen jullie nog zo'n 6 keer beneden. De één was een knuffel kwijt, de ander was bang. Uiteindelijk sliepen jullie om 23.00 uur. ' Sochtends om 6.45 werden jullie wakker. Toen hebben we benede broodjes gegeten en hebben jullie gespeeld en naar de speeltuin geweest. Jackie werd om half 12 weer opgehaald. Wat waren julle moe haha maar het was zeker voor herhaling vatbaar. 

 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.