Dagboek

Aantal berichten: 176
Ga naar:   

Leuke foto's van de afgelopen periode

23 februari 2020

  

  

1- Op ballet samen met Demi
2- Logeren bij vriendinnetje Floortje
3- Valentijnskaart gekregen van Damian
4- Je kreeg een LOL bal omdat je je plaskalender vol had
5- Tanden poetsen voordat we naar de tandsarts gingen, alles was goed!
6- Feestje van Jackie

10-minutengesprek school

17 februari 2020

Mama had vandaag een 10-minutengesprek op school met de juf.
Je doet het heel erg goed. Bij de observaties van de juffen in de klas kreeg je overal een Ruimvoldoende of goed voor. Vooral je motivatie, concentratie en werkhouding zijn top. Ook in de kring praten gaat nu goed.
Omdat je een najaars leerling bent (jarig vanaf oktober) worden er hogere eisen aan jou gesteld. Zo heb je pas geleden een Cito toets gemaakt en voor deze toets scoode je voor taal een hoge B en voor rekenen een C. Najaars leerlingen moeten echter voor beide een A of B halen om door te mogen naar groep 3. Je hebt nog t/m juni om ook voor jouw rekenen een B of hoger te halen. Maar de juf zei wel dat als je zo door gaat het waarschijnlijk wel groep 3 gaat worden. Je zal dan alleen wel de enige van de najaars leerlingen zijn wat jammer is want je vriendinnetjes Vera en Liv gaan dus sowieso niet door naar groep 3. In Juni krijg je nog een cito toets en mama nog een gesprek met de juf en dit zal uitwijzen waar je volgend jaar naar toe gaat.

Weekendje Land van Bartje

30 december 2019

De dag na kerst vetrokken we meteen voor een weekendje weg naar Landal het land van Bartje. Heerlijk even er tussenuit met zn vieren. Het was zo'n 3 uur rijden. We hadden een heel leuk huisje, waarvan we het nog wel lastig vonden om de deur open te krijgen met de sleutel haha. We sliepen met zn alln boven zodat de slaapkamer beneden als kledingkamer kon fungeren. We hadden ook een bad dus kon je leuk samen met Vinn in bad 's avonds.

' sochtends kregen we ontbijt, ruim genoeg om in de middag ook nog een broodje hievan te eten. We zijn 2 keer bij de snackbar wezen eten, één keer uit eten bij het restaurant en thuis naar de Happy Italy geweest op de terugweg. We zijn naar het zwembad geweest. Het zwembad was koud en klein dus erg lang bleven we er niet. In het huisje hebben we spelletjes met je gedaan zoals Labyrinth en domino. Je bent met Bollo op de foto geweest, hebt je heerlijk vermaakt in de binnenspeeltuin, gedanst tijdens de kinderdisco en hebt een plukje gekleurd haar in je haar gekregen. Op zondag mocht jij Ponyrijden en wat vond je het geweldig leuk! Eerst zagen we de pony's al staan en kon je ze borstelen en aaien. Toen het jouw tijd was kreeg je pony genaamdn Sterre. Je hebt meer geleerd over het rijden zoals hoe je ervoor kan zorgen dat het paard gaat lopen, hoe je moet sturen en hoe je zorgt dat ze gaat rennen. Samen met mama reed je het parcours. Aan het einde mocht jij een sleutelhanger van Sterre uitzoeken in het barretje. 
Maandag gingen we weer inpakken en reden we langs Plopa Indoor voor een dagje pretpark. Wij zin daar nog nooit geweest maar er waren veel leuke attarcties, alles was binnen dus lekker warm en je kon shows zien van Bumba en Peppa Big. Erg leuk voor een keertje. De achtbaan mocht je ook in maar durfde je (nog) niet. Wieweet de volgende keer.
  
  

Kerst 2019!

25 december 2019

Eerste kerstdag hebben we 's ochtends met zn vieren kerstontbijt gedaan, daarna pogingen gedaan voor een leuke kerstfoto en in de middag kwamen Opa en Betty bij ons langs. Hebben we spelletjes gedaan, gourmet en kreeg je nog en cadeautje: Sieraden maken! 2e kerstdag zijn we naar Eindhoven gegaan naar Debby en Jelle. Daar lagen uiteindelijk een hele hoop cadeautjes onder de kerstboom en hebben we gegourmet en kaasfondue gedaan. Je hebt een strandlaken van lol surprise, een placemat, nieuwe beker en brooddoos voor school, knutsel spulletjes en Lego friends gehad. 

Uit logeren!

22 december 2019

Je wilde graag een keertje bij Vera logeren. Het ultieme moment daarvoor is een vakantie. Dan hoeven jullie en papa en mama  niet zo vroeg op te staan. We hebben afgesproken dat je deze keer bij Vera zou gaan logeren. Wel spannend want naast opa en oma heb je nog nooit ergens ander geslapen. Natuurlijk zou het goed komen! Je mocht je koffertje inpakken en in de middag om 3 uur bracht ik je weg. Ik heb daar nog even wat gedronken en toen was het tijd om weer te gaan. Je had er heel veel zin in en totaal geen moeite met het afscheid. Tussendoor werden we op de hoogte gehouden met wat foto's. Je mocht in Vera haar kamer op een luchtbed slapen. Jullie hebben nog gespeeld, pannenkoeken gegeten, gedoucht, voorgelezen door de mama van Vera en toen proberen te slapen. Dit ging erg goed. Je mocht nog blijven tot eind van de ochtend, toen kwam mama je weer halen. Was was je moe haha, je sliep s' middags een paar uur op de bank.