Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

65 maanden update!

05 augustus 2019

We zitten op dit moment midden in de zomervakantie. Je hebt 6 weken vrij. De eerste week vond je dit nog wel raar. Niet meer naar school, waarom dan niet? Nu ben je er al aan gewend en vraag je er niet meer om. Wel ga je 2 dagen in de week op dinsdag en donderdag naar de BSO. daar doe je verschillende leuke dingen zoals een tent opzetten, buiten eten, knutselen, ijsje halen bij de snackbar, appeldonuts maken enz. Ook zijn daar veel vriendinnetjes en klasgenootjes/bekenden van school wat het leuk maakt. Voor de vakantie vond je de BSO eigenlijk maar niks. Als je dan vroeg wat we deze dag gingen doen en ik had het over de bso, reageerde je meteen negatief. Nu in de zomervakantie ga je zo vaak dat je hopelijk wat positiever gaat denken over de BSO. Wj zijn natuurlijk al eerder op vakantie geweest dus deze vakantie blijven we gewoon thuis. Wel een aantal leuke uitstapjes zoals naar de Efteling, naar Debby in Eindhoven en kwam Jackie logeren. verder eigenlijk weinig bijzonders. Het weer valt ook wel tegen voor de zomer. 
Op dit moment ben je veel bezig met kleuren, tekenen en knutselen. Je wilt altijd wel iets maken en komt met de leukste ideeen. Je kijkt ook nog graag tv en bent nu verzot op lego friends. (Al heb je de lego zelf nog niet haha) en ook Lol surprise blijft leuk. We zijn hard aan het sparen zodat je weer een nieuwe bal krijgt. Daarvoor moet je nu: De 2 letter letters kennen zoals: oe, au, ie enz., een maand lang 's nachts droog blijven en iedere avond je hele bord leeg eten inclusief groenten. Die laatste gaat nog niet echt goed. Die andere komt op een gegeven moment wel, we gaan er voor! 
Je kent nu alle letters, kunt woorden van 3/4/5 letters lezen en de dubbele letters aa,oo,uu en ee. 
We hebben nu ook squla, daarmee oefenen we bijna elke avond even, je vindt het leuk en ik ben verbaasd over wat je allemaal al weet! Na de vakantie ga je naar groep 2. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan en of je daar dan ook mag blijven.

Vakantie 2019, Mexico!

13 juni 2019

Dit jaar zijn we op vakantie geweest naar Mexico. Dit is het laatste jaar dat jij nog buiten de schoolvakanties weg mag. Daarom gingen we in Juni, dat vinden we altijd wel een fijne maand. Niet te warm en buiten de drukte om. We moesten 11 uur in het vliegtuig voordat we er waren. We hadden van tevoren dan ook 22 cadeautjes gekocht voor jullie zodat jullie ieder uur een cadeautje mochten uitpakken. Dat kwam er uiteindelijk niet van omdat jullie ook nog zo'n 3 uur hadden geslapen op de heenweg, heel fijn! Daardoor mochten jullie meerdere cadeautjes tegelijk open maken. Het vliegtuig vond je helemaal niet spannend. Je ging bij het raampje zitten en vond het leuk om de spelletjes, films en naar muziek te luisteren op het beeldscherm op de stoel voor je.  
Je had nog even voor de zekerheid een luier om tijdens het reizen, we wisten niet of je altijd naar de wc kon.
Je bent meerdere keren geweest, alleen het doortrekken van de wc vond je eng.

Op vakantie verbleven we in een mooi luxe hotel. Onze kamer had een heel groot bed voor papa en mama, een stapelbed voor jou en een campingbedje voor Vinn. Jij wilde bovenin het stapelbed slapen. Ook hadden we een balkon en een bubbelbad! Op het complex zaten heel veel restaurants waar we konden eten waaronder ook een cupcake cafe, jouw favoriet! We hebben daar zo'n 3 keer gegeten. Het liefste wilde je ieder avond bij het buffetrestaurant eten, waar je zelf kon pakken. Je at zowat iedere avond patat, kiwi, pocorn en een ijsje. Bij het hotel zaten meerdere zwembaden en hadden we een strand. Daar zijn we meerdere keren naartoe geweest. Je vond het leuk om te duiken van de rand (ook al mocht dat eigenlijk niet), drinken aan de bar en met de flamingo overal naartoe zwemmen. 
Ook hebben we meerdere uitstapjes gemaakt. Zo zijn we naar Chizen Itza geweest, een tempelcomplex van de maya's, naar de stad Playa del Carmen waar we hebben gewinkeld en hebben gegeten, naar het natuurreservaat Sian Ka'an waar we hebben gevaren, gezwommen en gesnorkeld.  Daar hebben we ook veel dieren gespot zoals dolfijnen, vissen, vogels, schildpad, zeekoe. Naar Isla Holbox met de boot. Een prachtig Bountyeiland waar we met een golfkarretje overheen hebben gereden en gezwommen hebben, daar hebben we ook nog flamingo's gezien en het allerleukste vond je zwemmen in de Cenote. Wat was jij stoer en wat vond je het leuk!
We hebben een top vakantie gehad!
 

 

 

Avondvierdaagse!

24 mei 2019

Je snapte niet wat het was en ik wist niet of je het zou kunnen maar dacht: Ach je gaan het gewoon proberen! 4 avonden lopen zo'n 2 uur lang door Papendrecht. Maandag met mama en oma, woensdag en donderdag ging je met mama. Dinsdag met papa en Vinn. De laatste dag stonden Papa, Vinn, opa en Betty ons op te wachten met lekkere cadeautjes en je kreeg natuurlijk een medaille! Je vond het de meeste keren best zwaar om te doen Halverwege begon je al over bijv. plassen, dorst en zere voeten. Uiteindelijk heb je het toch gewoon helemaal uitgelopen!

 

Resultaat water fotohoot

18 mei 2019

We hebben een tijdje geleden een watershoot gedaan in een fotostudio in België.
Dit zijn de uiteindelijk foto's geworden:

 

Badje #2

17 mei 2019

Je zwemt nu een paar maanden in badje 1 van zwemles en we hadden het er al een tijdje over dat wanneer je naar badje 2 mag, je een LOL surprise bal krijgt. Ik had zelf zoiets van als je rond de zomervakantie naar badje 2 mag zou ik dat al heel knap vinden. Nou vandaag was de dag daar; Je mocht over naar badje 2. Heel knap gedaan! Nu is het bad dieper en ga je moeilijkere dingen oefenen zoals borst/rugkrol, door gat heen duiken enz. Je bent zelf ook zo trots als een pauw. Zwemmen vind je leuk en je kan niet wachten om er naar toe te gaan steeds.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.