Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Wat een boefje!

09 september 2015
Wat kun je soms toch een ongelooflijk boefje zijn!!! Nadat je vandaag al +10 keer naar de krantenbak ging om alles tijdschriften/papiertjes/boekjes er uit te halen, heb ik maar besloten deze weg te zetten. Steeds nee zeggen heeft nu nog geen zin want echt luisteren kan je (helaas) nog niet. Weg was de krantenbak en meteen heb jij je zinnen op iets anders gezet. Ik let even niet op en BOEM! Ik draai me om en zag dit:Op de een of andere manier is het je gelukt de plant neer te krijgen. Chapeau voor jou! Stiekem moest ik er wel om lachen hoor... dat kan toch ook niet anders als je dit zo aantreft. 

Gister was er een pakketje bezorgd voor een buurman, Jij stormt er op af en neemt er zo en hap uit. Het zag er echt niet uit hahaha. ''Leuk dat je het pakketje komt ophalen maar ik moet er wel even iets bij zeggen; mijn dochtertje heeft er wel een hap uit genomen'' Het zal je maar gebeuren... Ja je bent echt een boefje!

Alweer 9 maanden!

05 september 2015
Jaaa vandaag ben je alweer 9 maanden 'oud'! en dat gaan we vieren (want papa was afgelopen donderdag jarig!) Daarom komen opa, oma en tante vandaag langs.

Jou op de foto krijgen voor de maandelijkse shoot was niet makkelijk. Normaal gesproken ben je al te eigenwijs/beweeglijk om te blijven zitten alleen helpt het soms dan nog wel om te wat afleiding te geven d.m.v. een speeltje/zakje/iets van papier alleen dat werkte nu ook niet echt. Heel snel foto's maken en maar hopen dat er iets leuks tussen zit. Je hebt nu zo'n leeftijd dat papa en mama het erg moeilijk hebben met alles wat jij aan het ontdekken bent. De hele dag moeten we achter je aan rennen omdat je dan weer in de plant, krantenbak, suikerpot, vaas etc. hangt. NIETS IS MEER VEILIG! (op het moment dat ik dit typ ben je met de afstandsbediening aan het spelen en liggen er al een hoop spullen van het tv dressoir op de grond...) Luiers verschonen is onze grootste uitdaging, na 1 seconde ben je al omgedraaid en wil je gaan staan. 

Hier dan de foto:
(Met je leuke nieuwe trui van Z8, die nog wel iets te groot is)


 

tante Debby

05 september 2015 21:24:22
Gefeliciteerd fenna! 9 maanden is alweer een lange tijd. Het is al zo normaal dat je er bijhoort, in de familie . Kan me niet meer herinneren hoe het was zonder jou! Wat heeft je mama toch een lief berichtje geschreven:) Het was erg leuk je vandaag weer te zien.

Voor het eerst een berichtje!

04 september 2015
Helaas ben ik niet meteen vanaf de geboorte begonnen met een eigen website/het schrijven van stukjes, maar voor nu is het nog leuk genoeg om 'in te stappen'. Morgen ben je alweer 9 maanden. Net zo oud als dat je in de buik hebt gezeten, bijzonder! Inmiddels heb je al heel veel geleerd en ben je flink gegroeid. Ik kan volgens mij alle stukjes nog met terugwerkende kracht toevoegen, maar dat vind ik niet leuk want daar is het alweer te lang geleden voor. Wel voeg ik wat foto's van de afgelopen 9 maanden toe aan het fotoalbum en ga ik proberen het nu wel bij te houden.

Foto van vandaag, lekker op de fiets naar de meent:


 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.