Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Schoolreis

14 mei 2019

Vandaag ging je met je klas op schoolreis naar Ouwehands Dierenpark. Op naar de panda's dus.
Je hebt al weken aan het thema gewerkt in de klas. Je ging met zn allen met de bus en kwam half 5 weer terug. Je hebt het heel erg naar je zin gehad. Je dacht ook dat je écht in China was geweest haha.
Mama wilde graag mee maar dit kon uiteindelijk niet, hopelijk volgende keer wel!

Kermis

10 mei 2019

Er is weer kermis in Papendrecht! Vandaag zijn we daar naartoe geweest.
Je hebt meerdere rondjes gereden in een attractie. We lieten je gewoon alleen gaan, zit leek ons prima te doen maar het bleek toch sneller te gaan dan verwacht en ineens ging er een kap over de kar heen en werd het helemaal donker. Toen je er onderuit kwam keek je wel even benauwd haha. Verder hebben we popcorn gegeten en mocht je eendjes vissen en blikgooien. Aan het einde van de dag nog een lekker ijsje!

 

53 maanden alweer!

05 mei 2019

Papa heeft de eer om nu een mooie tekst over deze maand te schrijvensmileyheart

Deze maand heb je weer flink kunnen oefenen met fietsen! Wat kan je dat ineens toch al enorm goed! Je gaat letterlijk sneller dan papa en mama kunnen bijhouden. We hoeven niet meer naar de sportschool, want met jou fietsen is voor ons al flink sporten!hihi Je kan nu ook al goed remmen en kijkt heel erg goed naar links, rechts en daarna weer links om te kijken of er niks aankomt. We zijn echt supertrots op jou!

De duplo is ook weer uitgepakt en hier ben je iedere dag heel erg druk mee aan het bouwen. Van een grote dierenopvang tot een grote mensen hotel, niets is jouw te gek. Deze enorme creativiteit zie je ook goed terug in jouw tekeningen. Ook die worden steeds meer met details en worden mooier en mooier en mooier. Nu teken je heel veel met slingers en feestjes en op iedere tekening schijnt de zon. Laat dat nou net een afspiegeling zijn van jouw mooie leventje!

Je bent deze maand ook een keer gezellig met mama, tante Debby en Vinn naar Julianatoren geweest.

Wat een heerlijk weer hadden jullie toch en wat hebben jullie genoten van de attracties en de lekkernijen (poffertjes, hele grote ijsjes etc.) Papa was wel heel erg jaloers dat hij er niet bij kon zijn hoor. Maar we gaan ongetwijfeld nog heel veel leuke dingen doen deze lente en zomer. En de vakantie naar Mexico gaat nu ook al heel erg opschieten!cool

Julianatoren

19 april 2019

We zijn een dagje naar Jualianatoren geweest Mama, Debby, Fenna en Vinn.
Het was super mooi weer en helemaal niet zo druk. De meeste dingen die we wilden doen (inclusief een monsterlijk groot ijsje) hebben we gedaan. Reuzenrat, botsauto's, muizen karretjes, helicopters, draaimolen.
Vinn kon ook overal wel in wat het ook een stuk leuker maakte. Tussen de middag hebben we poffertjes gegeten. Op het einde van de dag is Fenna gaan trampoline springen en Vinn heeft lekker in de speeltuin gespeeld met mama. Daar hadden ze een leuke schommel, perfect voor zijn leeftijd.
Dit seizoen gaan we zeker nog een keer maar dan met papa.

 

Koningsspelen

12 april 2019

Vandaag waren de Koningsspelen al op school. Nogal vroeg want de echte Koningsdag duurt nog even.
Je hebt de afgelopen weken al flink geoefend met het dansje dat jullie deze dag gingen uitvoeren; De Pasapas van Kinderen voor Kinderen. Je kreeg speciaal oranje/rood/blauw/witte kleding aan passend bij het thema en ging op school allerlei Oud-Hollands spelletjes doen. Zoals eendjes vissen, zaklopen, blikgooien. Aan het begin van de dag gingen jullie met de hele school de Pasapas dansen. Mama en Vinn mochten kijken bij het hek. We konden alleen helaas niet heel veel zien. Wel heb je 's middags weer gedanst en hier hebben we een filmpje van! Je hebt het heel leuk gehad. Meteen uit school wilde je bij een klasgenootje spelen en daarna was het kijkdag bij zwemles, wat een drukte! 

  

 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.