Dagboek

Aantal berichten: 176
Ga naar:   

Kerstdiner op school

18 december 2019

'S middags om half 5 mocht ik je naar school brengen voor jouw eerste kerstdiner! 
Uiteraard hadden papa en mama ook nog wat lekkers gemaakt om mee te nemen: Een kerstboomtaart.
Een paar dage eerder moest je al een tas met bord, beker en bestek meenemen en zo had iedereen zijn eigen plekje aan een tafel. Jij zat naast Liv en aan dezelfde tafel als Jackie en Kaj, gezellig! Eest kwamen jullie naar buiten om kerstliedjes te zingen. Toen mochten de papa's en mama's nog naar binnen voor een foto en om kwart over 6 kon ik je weer ophalen. Je had behoorlijk wat gegeten hoorde ik. Van onze taart had je 2 stukken op! ' s avonds onderweg vroeg k nog of je nog trek hd en ja hoor; je hebt thuis nog een bord pasta én een toetje op! 

  

 

Kinderfeestje!

11 december 2019

Hoera, vandaag was jouw kinderfeestje. Daar heb je zolang naar uitgekeken! We gingen naar het Familiehuis om te knutselen, pannenkoeken te eten, cakejes te versieren, geschminkt te worden en op de foto te gaan. Het was een gezellige drukke boel samen met Jackie, Kensi, Liv, Vera, Floortje, Saba, Lizzy en Kaj. Iedereen mocht als prins/prinses verkleed komen en jij was als Anna, precies hetzelfde als Lizzy dat was toevallig! Jullie hebben een kroon, glazen potje voor een kaarsje, lipgloss en een zakje met gouden munten gemaakt en mochten jullie ook mee naar huis nemen. het was een erg geslaagd feestje!
  

We vieren jouw verjaardag!

08 december 2019

Een paar dagen later, op zondag vierden we jouw verjaardag. De dag ervoor mocht je jouw mooie LOL Surprise taart ophalen bij Karen in Sliedrecht. Wat is hij toch weer goed gelukt. De visite kwam van 2- half 6. Ook Faylinn jouw vriendinnetje van het zwembad kwam langs, gezellig! Je hebt weer erg veel cadeautjes gehad en 's avonds aten we chinees, toch wel een beetje een traditie op een verjaardag. 

Jarig, 5 jaar!! & Sinterklaas

05 december 2019

Vandaag ben je alweer 5 jaar!
Mama kan het zich steeds minder goed herinneren dat je werd geboren, de tijd is zo snel gegaan! 
Nu ben je geen 4 meer maar 5, en dat betekent echt een grote meid!
Heel veel kinderen in jouw klas zijn al 5 dus nu mag je je eindelijk daarbij aansluiten :)
Het is wel een beetje een gekke dag want vandaag is het niet alleen jouw verjaardag maar ook 5 december dus komt vandaag Sinterklaas langs op school én is het pakjesavond wat we 's avonds vieren.

We zijn de dag begonnen met het zingen van een verjaardagsliedje waarbij jij op je verjaardagsstoel mocht zitten (wat had je daar zin in!) Je kreeg een cadeau van papa en mama en een cadeau van Vinn. Je kreeg een LOL Surprise Glamper en een strijkkralenset. 
Toen lekker eten en klaarmaken voor school als de Sint langs zou komen. 
Ik mocht je nog even wegbrengen in de klas en daarna mochten jullie per klas achter de hekken staan om de Sint te verwelkomen. Daarna gingen jullie in de klas zingen en kwam Sinterklaas met een cadeau voor iedereen. 
Je was al lekker vroeg uit en oma kwam je ophalen van school om samen met haar pannenkoeken te gaan eten bij Fritella, wat een feest! Je hebt een heerlijke versier pannenkoek op.
 ' S middags kwamen mama en Vinn ook en hebben we alvast wat cadeautjes opengemaakt. Daarna ging oma weg en gingen we samen met papa, opa en Betty Sinterklaas pakjesavond vieren.

  

We begonnen met het eten van patat en kipnuggets, want jij mocht kiezen op je verjaardag ;)
Wat was het allemaal spannend! Uiteindelijk werd er heel hard op de deur gebonsd en heeft Sinterklaas en zijn pieten 2 zakken vol cadeaus bij ons huis neergezet. Wat ben je weer verwend zeg. Je hebt Lego Friends, een boekje, spulletjes van Frozen 2, monopoly en een chocolade letter gehad.


  

 

 

Trakteren school, bso en ballet!

28 november 2019

Deze verjaardag mocht je maarliefs 3 keer trakteren!
Als eerste op school. Toen heb je sinterklaas zakjes getrakteerd met daarin kruidnoten en ander sinterklaassnoepjes met een klein Sinterklaaspoppetje er aan. Mama mocht met jou meekijken in de klas.
Je mocht op de versierde stoel, zelf een taart maken op het scherm, de klas ging zingen, heel veel liedjes! Ook hebben we de pietendans nog gedaan, en mocht je kaarsjes uitblazen bij de kaarsjestrein.
's middags mocht je ook trakteren bij de BSO; kleine chocoladeletters.
Op woensdag mocht je trakteren bij ballet, toen heb je roze cakejes uitgedeeld. Je mag dan altijd in het midden van de kring dansen met alle ballerina's er omheen, zo schattig!