Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

52 maanden!

05 april 2019

Je bent je op het moment weer ontzettend hard aan het ontwikkelen op verschillende gebieden.
Je kunt nu zelf fietsen, wat je nog steeds het aller leukste vindt om te doen op het moment. Je gaat 2 keer per week naar zwemles, wat je heel goed doet en waar je echt sprongen vooruit maakt. Je tekenontwikkeling gaat hard, nu maak je bijvoorbeeld ook tafels/bedden/stoelen en huizen met een dak en ramen er in. De weg/het gras is altijd aan de onderkant en de lucht aan de bovenkant. Je bent veel met school bezig, waar je het heel leuk vindt. Je wilt het liefste iedere dag wel met een vriendinnetje afspreken, maar dat kan helaas voor jou niet. Op woensdag of vrijdag is die mogelijkheid er wel, maar de afgelopen tijd deed je dit ook echt beide dagen en dan kun je niet naar ballet, dat is ook zonde dus heb nu afgesproken dat je nu een aantal keer niet op woensdag kunt omdat je dan weer naar ballet gaat. In de klas kun je allerlei werkjes kiezen. Jouw kaartje ligt bijna nooit ergens omdat jij je werkjes altijd al af hebt! Het vaakst kies je op dit moment voor de poppenhoek of een boekje lezen dat je daarna op de gang mag spelen. Je kwam ook met een brief voor schoolreis thuis: Jullie gaan naar Ouwehands Dierenpark!
Thuis speel je steeds vaker lief met Vinn samen. Je laat steeds meer merken dat je hem leuk vindt en zegt dit dan ook. Kroelen, kusjes geven, leuk om te zien! Tv kijken is nu nog steeds nummer 1. Je kijkt niet echt naar een favoriet iets. Wel samen met mama naar de lol surprise ballen video's voor het slapen gaan. Je hebt er nu 2 gekregen en wilt er nog veeel meer. Mama heeft afgesproken dat je er weer 1 krijgt als je naar badje 2 mag van zwemles en als je alle letters van het alfabet kunt. Hier ben je al hard naar op weg!
Je kent nu zo'n 20 letters, nog maar 6 te gaan dus. Ook ben je bezig met het los halen van letters, dus bijvoorbeeld 'Kip is KKK iiiii ppp.' Omdat je dit kunt kun je op dit moment ook korte woordjes van 3/4 woorden zelf maken van de letterkaarten. Grappig om te zien dat jij dingen dan heel anders in je hoofd hebt dan dat je eigenlijk horen te zijn. Wortel maak jij bijv. wortol van, want ja je hoort tenslotte de 'O' in het woord. Binnenkort gaan we een letterdoos voor je kopen, dat is de volgende stap.
Je bent een heerlijke meid en wij zijn super trots op jou! 

Avonturenboerderij Molenwaard

30 maart 2019

Vandaag gaven ze mooi weer op en zijn we samen met Rick, Desi en Elynn naar de Avonturenboerderij geweest. Bij het noemen van de naam wist je al meteen dat het over de boerderij met Fien en Tuin ging. Je bent hier 2 keer eerder geweest. We hebben dit keer geen opdrachten gedaan maar hebben lekker rondgelopen, dieren bekeken, gespeeld in de speeltuin, een show bekeken, gegeten op een kleed in het gras, lammetjes melk gegeven, baby geitjes geaaid, pony gereden, op de auto's, ijsje gegeten en Sebastian het varkentje in de winkel gekocht. Het was een heerlijke dag zo, we gaan vast nog wel een keertje dit seizoen! 

 

 

Kinderfeestje

22 maart 2019

Vandaag was het kinderfeestje van Anna, een meisje uit je klas waar jij samen met aan aantal andere kinderen naar toe mocht. Jullie gingen vanuit school meteen met de aut naar Rotterdam naar bakkerij Uljee om daar zelf een taart te maken. Jullie gingen aan de gang met cake, slagroom en het versieren met snoepjes! Ook een foto gemaakt, deze kwam uiteindelijk bovenop de taart. Na de bakkerij hebben jullie gegeten bij MC Donalds. Dit was jouw eerst kinderfeestje en dan al meteen zoiets leuks! 


 

Fietsen

19 maart 2019

Dat is toch wel even een berichtje waard: Vanaf vandaag kun je fietsen zonder zijwieltjes!
We waren hier al een tijdje geleden mee begonnen maar toen was je gewoon te koppig om niet te willen trappen (waarschijnlijk gewoon bang om te vallen en er nog niet aan toe) paar maanden later hebben we het weer opgepakt, je had er erg veel zin in en ineens kun je nu dus gewoon fietsen! Wat zijn wij trots op jou! 
Alleen zelf opstappen en wegrijden is nog lastig, maar dat komt vast ook snel. Je vraagt iedere avond of we gaan fietsen en mag morgen ook zelf naar school rijden!

 

Leuke foto's van afgelopen periode

07 maart 2019

  

- In de klas bij Juf Lisanne
- Foto's bij ballet
- Spelen bij Vera uit je klas
- Kijkdag bij zwemles
- Met Lizzy naar de dierentuin

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.