Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Zwemles

09 januari 2019

Vandaag was de eerste keer zwemles (watergewenning). Jij hoefde niet op de wachtlijst en mocht meteen door naar watergewenning, waar je altijd als eerst komt. Hier moet je een aantal keer blijven om te laten zien wat je kunt en dat je water vrij bent voordat je kunt doorstromen naar de officiele Zwem ABC. Wat deed je het meteen weer goed zeg! Je was de aller jongste en kleinste maar deed niet onder aan kinderen van 6 jaar.
Je bent totaal niet bang, zwemt onder water, duikt dingen op van de bodem, drijft zelfstandig op je rug en springt/duikt van de kant etc. Je mocht ook voor door aan andere kinderen hoe je zelf op je rug kan drijven. Nu mocht mama  nog beneden bij jou kijken, vanaf de volgende keer gaan we boven kijken. Hopelijk hoeven we niet te lang bij de watergewenning te zitten want het is geen ideale tijd. 

  

Kerst 2018!

26 december 2018

Kerstavond gingen we met zn vieren uit eten bij een sushi restaurant. Jij nam heerlijk een bord met patat en kipnuggets haha. Daarna heb je leuk gespeeld boven bij het speelgedeelte. 
Eerste kerstdag ' sochtends eerst een lekker ontbijtje en daarna was het natuurlijk weer tijd voor de jaarlijkse kerstfoto. 

's middags zijn we naar oma geweest, daar waren ook Debby en Jelle. We hebben met elkaar gegeten (gourmet) en hebben cadeautjes gedaan. Jij kreeg onderandere een balletjurkje+maillot waar je uiteraard erg gelukkig mee was. Zowel jij als Vinn zijn erg verwend.

Tweede kerstdag kwamen Opa en Betty langs en hebben bij ons gegeten. 

 

Ballet en kerstdiner!

12 december 2018

Het leek ons een tijdje geleden al een leuk idee om jou naar ballet te laten gaan. Je bent altijd zo enthousiast aan het dansen, loopt bijna de gehele dag op je tenen en jij werd ook heel enthousiast bij het idee. Aangezien de gym nu over is nu je 4 bent, is er weer ruimte voor wat anders! Vandaag mocht je voor de eerste keer kijken en meedoen. De lessen zijn op woensdag middag om 13:00 uur. Dus eerst naar school t/m 11:45 en dan snel naar huis, eten en naar ballet! Je vond het meteen leuk. Er klonk muziek van Frozen en Kinderen voor kinderen dus beter kan niet. Eerst mochten jullie in een kring en één voor één een rondje dansen. daarna gingen jullie allerlei oefeningen, pasjes en spelenderwijs op muziek oefenen. Je vond het helemaal leuk dus vanaf nu gaan we iedere week! mama mag er helaas niet bij zijn en is dan of met Vinn in de ruimte er naast een het wachten of thuis met Vinn en kom ik jou daarna weer ophalen.

' savonds had je kerstdiner bij de kindjes. We hadden een kerstboom taart gemaakt en jij had bij de kindjes al eerder een mooie lampion gemaakt waarmee we na het eten een lampionnenoptocht gingen lopen.
Je hebt erg genoten van deze dag! 

 

Voor de eerste keer wennen op de basisschool!

07 december 2018

Kleine meisjes worden groot!

Het leek wel gister dat je nog in mama's armen lag en nu is het gewoon al je eerste dagje naar de grote school! De komende weken ga je een paar dagen per week wennen. Vanaf januari ga je volledig naar de basisschool (De Knotwilg) toe.

Je eerste dagje wennen ging heel erg goed! Papa en mama brachten je naar school toe en je liep vol trots met ons mee:) Het was wel even vreemd hoor om je in het lokaal achter te laten, maar we zagen dat je al heel erg op je gemak was en ook al veel lieve kindjes om je heen had. Met een gerust hart lieten we daarom achter:) Aan het einde van de ochtend kwamen we je alweer ophalen. Je was enorm enthousiast en vertelde ons meteen over al je avonturen! Je had je enorm vermaakt en kijkt er alweer naar uit om weer naar school te gaan!

Wat een enorme stappen maak jij toch al in je nog prille leventje! We zijn trots op je! (en houden uiteraard onwijs veel van je!)

 

 

Foto 4 jaar!

05 december 2018

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.