Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Pakjes avond 2018

05 december 2018

Vol verwachting klopt ons hart! Terwijl we samen met opa en Betty lekker van allerlei hapjes genieten, zitten we vol spanning te wachten tot Sinterklaas en zijn Pieten langskomen. Zijn jij en Vinn dit jaar lief geweest? Krijgen we cadeautjes?

Wat horen we daar! Boven op zolder klinkt gestamp en gestommel! Niet veel later zien we in de zolderkamer 2 grote zakken met cadeautjes staan. Brrr, wat is het koud.... de Pieten hebben het raam open laten staan....

Beneden pakken we met elkaar de cadeautjes uit onder het genot van pepernoten, kruidnoten, gevulde speculaas en chocola. Jij en Vinn zijn volgens mij heel erg lief geweest dit jaar, want wat krijgen jullie veel leuke cadeau's zeg! Een barbie auto, barbiepoppen, een spelletje, een Frozenbal, chocoladeletters, wat een verwennerij!

Komend jaar maar weer heel erg lief zijn hoor!

Hoera, 4 jaar!

05 december 2018

Woooow! Vandaag ben je al weer 4 jaar! Wat begon als een prachtig wondertje in mama's buik, is nu al uitgegroeid tot een supermooie 4-jarige prinses! Vanwege Sinterklaas vieren we jouw verjaardag dit jaar op zondag 9 december. Al vroeg in de ochtend hebben we met zn 4tjes jouw verjaardagstaart opgehaald. Dit jaar in het thema Zeemeermin. Wat is de taart weer mooi geworden zeg!!! Eigenlijk zonde om op te eten.

In de middag komt de visite en wordt de taart aangesneden en mag jij de kaarsjes uitblazen. Het blijft toch wel spannend, maar wat doe je dat toch weer goed (saampjes met mama). De taart smaakt weer heerlijk en later in de middag gaan ook de chipjes er wel heel erg goed in (iets te goed) bij jou en Vinn. Het huis zit vol met visite. Wat ben je toch weer verwend met cadeau's zeg! Van papa en mama heb je een Barbie villa gekregen. En van de rest van de visite heb je ook veel barbiespullen gekregen. Verder ook spelletjes en strijkkralen. Voorlopig kan je je wel weer vermaken tot je 5 bent;) 

Trakteren bij de kindjes

04 december 2018

Dit jaar mag je voor de laatste keer trakteren bij de kindjes. Hierna ga je naar de basisschool. Papa, mama en jij hebben weer wat moois gemaakt:) Een zeemeermin (net als je verjaardagstaart) met een zakje snoepjes in het 'zee' thema. Iedereen smult lekker van de snoepjes, maar ze gaan je straks wel missen hoor! Je hebt heel veel vriendjes, waarvan je er straks gelukkig ook een aantal terug gaat zien op je nieuwe school. Jackie en Kenzie komen namelijk ook bij jou op school. De komende weken heb je een aantal wendagen op school en ga je ook nog 1 dag in de week naar de kindjes. Vanaf januari ga je volledig naar de basisschool toe.

 

Afzwemmen Puppy 3!

28 november 2018

Vandaag mocht je alweer afzwemmen voor puppy 3, het laatste diploma voordat je straks met de echte zwemles gaat beginnen! Wat kun je al veel in het water zeg. Zo kun je als een 'dolfijn' op je buik naar de overkant, volledig zelf op je rug drijven en zwemmen naar de overkant. Van de rand het diepe in springen, op je rug draaien en op je rug naar de kant zwemmen, van de rand duiken door het gat heen etc. Ik had een paar maanden geleden niet gedacht je op dit punt zou staan op dit moment. Het aller belangrijkste: Je vind het ineens super leuk om te doen ook en bent niet meer bang! 

We sluiten een periode van 3,5 jaar af, iedere woensdag ochtend naar het zwembad wat was dat genieten met jou! Nu gaat mama vanaf nu met jou naar zwemles alleen mag ik lekker mn kleren aanhouden haha.

  

Kinderfeestje!

28 november 2018

Je eerste kinderfeestje vandaag! Het leek mama wel een leuk idee om eens te kijken of je al een kinderfeestje kon vieren voor je vriendjes/vriendinnetjes buiten de deur. Je had Lizzy, Jackie, Faylinn en Samuel uitgenodigd. Samuel kon er helaas niet bij zijn maar wel gezellig zo met 4 meiden bij elkaar! Eerst gingen we Jackie ophalen en op naar de Monkeytown! Je vond het wel spannend hoor, om op de verjaardags stoel te zitten. Zingen mochten we dan ook niet. Jullie hebben lekker gespeeld. Vooral jij Faylinn waren vaker weg dan dat we jullie zagen. Het leukste vond je de trampolines en klimmen/klauteren helemaal bovenaan. Jullie hebben een slushpuppy op, limonade als drinken en een pannenkoek als avondeten. Ook kwam sinterklaas en de pieten ook nog even langs. Je hebt een hele leuke dag gehad!
 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.