Dagboek

Aantal berichten: 176
Ga naar:   

Avondvierdaagse!

24 mei 2019

Je snapte niet wat het was en ik wist niet of je het zou kunnen maar dacht: Ach je gaan het gewoon proberen! 4 avonden lopen zo'n 2 uur lang door Papendrecht. Maandag met mama en oma, woensdag en donderdag ging je met mama. Dinsdag met papa en Vinn. De laatste dag stonden Papa, Vinn, opa en Betty ons op te wachten met lekkere cadeautjes en je kreeg natuurlijk een medaille! Je vond het de meeste keren best zwaar om te doen Halverwege begon je al over bijv. plassen, dorst en zere voeten. Uiteindelijk heb je het toch gewoon helemaal uitgelopen!

 

Resultaat water fotohoot

18 mei 2019

We hebben een tijdje geleden een watershoot gedaan in een fotostudio in België.
Dit zijn de uiteindelijk foto's geworden:

 

Badje #2

17 mei 2019

Je zwemt nu een paar maanden in badje 1 van zwemles en we hadden het er al een tijdje over dat wanneer je naar badje 2 mag, je een LOL surprise bal krijgt. Ik had zelf zoiets van als je rond de zomervakantie naar badje 2 mag zou ik dat al heel knap vinden. Nou vandaag was de dag daar; Je mocht over naar badje 2. Heel knap gedaan! Nu is het bad dieper en ga je moeilijkere dingen oefenen zoals borst/rugkrol, door gat heen duiken enz. Je bent zelf ook zo trots als een pauw. Zwemmen vind je leuk en je kan niet wachten om er naar toe te gaan steeds.

Schoolreis

14 mei 2019

Vandaag ging je met je klas op schoolreis naar Ouwehands Dierenpark. Op naar de panda's dus.
Je hebt al weken aan het thema gewerkt in de klas. Je ging met zn allen met de bus en kwam half 5 weer terug. Je hebt het heel erg naar je zin gehad. Je dacht ook dat je écht in China was geweest haha.
Mama wilde graag mee maar dit kon uiteindelijk niet, hopelijk volgende keer wel!

Kermis

10 mei 2019

Er is weer kermis in Papendrecht! Vandaag zijn we daar naartoe geweest.
Je hebt meerdere rondjes gereden in een attractie. We lieten je gewoon alleen gaan, zit leek ons prima te doen maar het bleek toch sneller te gaan dan verwacht en ineens ging er een kap over de kar heen en werd het helemaal donker. Toen je er onderuit kwam keek je wel even benauwd haha. Verder hebben we popcorn gegeten en mocht je eendjes vissen en blikgooien. Aan het einde van de dag nog een lekker ijsje!