Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Intocht Sinterklaas

17 november 2018

Hierbij wat leuke foto's van de sinterklaasintocht 2018.
Mama kon er helaas niet bij zijn maar daarentegen was oma er dit keer bij! Je vond het erg leuk en zong vol enthousiasme de liedjes mee. De kruidnoten opbrengst is de grootste tot nu toe daar ben je nu nog van aan het snoepen. 's avonds mochten jij en Vinn jullie schoen zetten met uiteraard een wortel er in!
's ochtends bleek dat Sinterklaas en Piet langs waren geweest en hadden een cadeautje achter gelaten. Jij kreeg een Doornroosje spelletje en Vinn een boekje van Kikker.

 

 

 

Vakantie Centerparcs de Eemhof

11 november 2018

We zijn deze week een weekje op vakantie geweest naar centerparcs de Eemhof. Voor ons de eerste keer in dit park. Veel dingen komen overeen maar dan toch net even anders ingedeeld. We hadden een luxe huisje met open haart, bubbelbad, sauna en 2 slaapkamers. Ook hadden we een houten vlonder als tuin waar jij de eendjes brood kon geven. Helaas was het niet zulk lekker weer meer om echt buiten te zitten. De eerste dag hebben we de spullen uitgepakt en hebben we een hapje gegeten bij het Gran Cafe. Daarna lekker met zn tweeën in bad. Dit is voor ons echt genieten aangezien we thuis geen bad hebben. Je had thuis al bruisballen uitgezocht om mee te nemen. s' ochtends een lekker ontbijtje (iedere ochtend kregen we verse broodjes) en zijn we de tweede dag gaan zwemmen en uit eten geweest bij Nonna's. De dag daarna zijn we naar de kinderboerderij geweest, ben je geschminkt, heb je meegedaan met de Orry Disco en zijn we gaan eten bij Evergreenz. Dit was een heel leuk restaurant voor jou want zo kon je zowel eten als spelen tegelijk. De laatste echte dag zijn we nog een keer gaan zwemmen en hebben we gegeten bij the Grill. Het uit eten gaan vond je niet zo heel veel aan (naast het spelen en de fristi's drinken dan). Je hebt dan ook niet veel gegeten. Lekker in bad, een spelletje doen, de open haart aan, eendjes brood voeren en spelen/dansen was jouw vakantie.

  

 

47 maanden update!

05 november 2018

Nog maar één maand en dan ben je gewoon alweer 4! 
Mama is langzaam aan al bezig met de verjaardagsvoorbereidingen. Zo is de taart geregeld, weten we al wat we beide keren gaan trakteren (bij de kindjes en op de gym), staan je feestjes ingepland (28 november Monkeytown en 9 december thuis) en weten we al wat voor cadeau je gaat krijgen. Het is altijd een hoop geregel met al die feestdagen tegelijk maar we hebben er erg veel zin in! Meestal als je 4 bent ga je direct naar de basisschool maar dat gaat bij jou een beetje anders. De school/klassen zijn al erg vol en dus zitten ze er aan te denken om een instroomklas te maken met alle kinderen die na November naar school komen. Ook weten we daarom nog niet wanneer je kan gaan wennen. Dit gaat waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar worden. Ik vind dit prima want december is al hectisch genoeg en zo blijf je nog even wat langer bij de kindjes en thuis, wel zo fijn!  We gaan het allemaal wel zien.

De afgelopen maand heb je veel leuke dingen gedaan. We zijn naar Plaswijkcpark, Julianatoren en het Muiderslot geweest. Was oma's housewarming en ben je voor het eerst naar de tandarts geweest. 
Precies vandaag gaan we een weekje op vakantie met zn vieren.

Je zit in wat rustiger vaarwater op het moment. Met de zindelijkheid gaat het alsnog hartstkke goed en blijf je zowel overdag als 's nachts helemaal droog. Bij de kindjes gaat het allemaal goed, daar slaap/rust je nu ook echt nooit meer, bij de gym vind je het heel leuk en met zwemmen gaat het de ene keer heel goed en de andere keer ben je bang voor het diepe water (niet gek hoor!). Thuis vind je het het leukste om onder een deken op de bank te zitten en tv te kijken naar Peppa, Dirk Scheele of Juf Roos. Verder speel je het liefste vader en moedertje in het keukentje. Als er maar even tijd over is wil je rollenspel doen. Met Vinn gaat dit helaas nog niet dus daarom wil je dit vaak met mij doen. 

Eten is op het moment een lastig dingetje 's avonds Je eet met moeite wat kale rijst en pasta maar meer gaat er niet in. Ik ben benieuwd hoe dit straks op vakantie gaat. ' s ochtends eet je een krentenbol/boterham en een schaaltje cornflakes. ' S middags eet je 1/2 boterhammen en een cracker/rijstwafel. Af en toe krijg je nu hagelslag op je brood (max 2 keer per week).

 

Jumbo Plaatjesactie

02 november 2018

Vanuit Olympia, de turn/gymnastiekvereniging waar jij iedere vrijdag peutergym volgt komt er nu een plaatjesactie dat je een pakje stickers krijgt bij iedere €15,- aan boodschappen. Deze plaatjes moet je dan verzamelen en in een persoonlijk album plakken. Van tevoren was je al op de foto gegaan. Een eigen pasfoto en een groepsfoto met Juf Lies. We hebben op dit moment al een paar pakjes maar daar zit jij helaas nog niet tussen. Gelukkig hebben we nog bijna 2 maanden om alle plaatjes te sparen.

 

Julianatoren

24 oktober 2018

Vandaag zijn we samen met Brenda, Lizzy en Vinn naar Julianatoren geweest. Vinn zou eigenlijk niet mee gaan maar oma was ziek dus dit was de beste oplossing. Lizzy had herfstvakantie van school dus konden we er even lekker tussenuit. We waren al erg vroeg, nog voordat het park definitief open ging. Het was vandaag allemaal in halloween thema. Overal hingen spinnenwebben, stonden pompoenen en Jul en Julia waren verkleed als spoken. Ook hadden ze verschillende shows in dit thema. We lieten jullie kiezen waar je als eerste in wilde, dat wisten jullie meteen: de achtbaan! Dit was voor jullie de eerste keer. Eerst ging jij samen met mij en daarna Lizzy. Het eerste rondje vond je het nog best eng en zei je wat paniekerig dat je er uit wilde. Het 2e rondje begon je het leuk te vinden gelukkig. Verder zijn we in nog veel meer attracties geweest, zoals voor het eerst in de botsauto's, hebben we een show bijgewoond en hebben we een lekker ijsje/suikerspin gegeten. Jij koos natuurlijk voor de suikerspin. Deze had je de vorige keer dat we in Julianatoren waren ook. Na het dagje Julianatoren zijn we met zn allen bij de MC Donalds gaan eten.

 

 

 

 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.