Dagboek

Aantal berichten: 212
Ga naar:   

Avondvierdaagse nr. 3

12 mei 2021

Dit jaar konden we net zoals vorig jaar weer niet meedoen met de 'normale' avondvierdaagse vanuit de bso vanwege corona. Dus liepen we weer onze eigen ronde samen met Lizzy en haar moeder Brenda.
Ze hadden de dagen dat wij zouden lopen weer veel regen opgegeven maar achteraf viel dit heel erg mee en was het zelfs warm! We hebben allerlei verschillende routes gelopen door heel Papendrecht. Ook liep de oma van Lizzy nog mee, een vriendinnetje Esmee en de laatste dag ook de papa van Lizzy, jouw papa en Vinn, dat was gezellig! Jullie hebben weer heel goed gelopen, ik heb je geen seconde horen klagen dat het ver was of dat je moe was o.i.d. Zo gaat het dus ieder jaar beter! Op de laatste dag kreeg je je medaille, cadeautjes en een ijsje!

   
 

Meivakantie; Logeerpartijtje nr.2

04 mei 2021

Vandaag kwam Emma logeren. Van dinsdag op woensdag want dan konden we de dag daarna wat uitslapen haha. We hebben lekker patatjes gegeten en het logeerpartijtje kon beginnen! Jullie hebben een video opgenomen, met de barbies gespeeld en een kussengevecht gedaan. Ook had Emma een heel leuk boek meegenomen. Heel toepasselijk. Deze hebben we gelezen en daarna gingen jullie proberen te logeren. 

Helaas kreeg Emma echt heimwee naar huis (het was ook haar eerste keer) dus hebben we haar weer naar huis gebracht.

Meivakantie; Logeerpartijtje nr.1

01 mei 2021

Meivakantie! Tijd voor weer wat logeerpartijtjes. Als eerste kwam Kensi logeren. Voor haar de eerste keer bij een vriendin logeren dus het was afwachten hoe het zou gaan lopen. We gingen eerst pizza's maken en versieren en toen had iedereen zn eigen gemaakte pizza, lekker! Daarna nog even gedanst en al snel wilden jullie gaan douchen, tanden poetsen en 'slapen'. Het duurde wel even voordat jullie sliepen. Rond 23:00 uiteindelijk. Maar het is goed gegaan! gelukkig waren we de dag daarna vrij haha. 

  

Tulpenplukken in Flevoland met oma!

24 april 2021

Leuke dag voor de boeg: We gaan met de auto de tulpenroute doen en ook weer zelf tulpen plukken in Hanneke's pluktuin in Biddinghuizen, Flevoland. Het is best een stukje rijden in de auto maar jij hebt je pilletje ingenomen tegen de misselijkheid en dat werkt heel goed. Bovendien is het heel gezellig met oma er bij natuurlijk. We begonnen de route met de auto maar weken daar al snel vanaf om toch even naar de pluktuin te gaan. We wisten al waar het was omdat we er een jaar geleden ook zijn geweest. De tulpen stonden er nu alleen wat zielig bij. Veel minder kleur omdat het nog erg koud is voor de tijd van het jaar en er pas geleden nog sneeuw lag en het veel vriest in de nacht. Jammer maar gelukkig konden we nog wel gaan. We moeten het nu echt hebben van de uitjes in de buitenlucht zoals dit. 
Na het plukken zijn we met de auto verder gegaan met de route en bij nog wat velden gestopt onderweg.
Op een gegeven moment raakte we verdwaald dus zijn we maar naar huis gegaan haha.

  

Koningsspelen 2021

23 april 2021

Het is weer bijna koningsdag en dus weer tijd voor de koningsspelen. Helaas dit jaar weer anders dan normaal. Geen ouders er bij, geen optreden op het schoolplein maar gelukkig wel binnen in de school met de klas en buiten wat spelletjes. Je paste dit jaar voor het laatst in je mooie outfit met naam dus die mocht weer aan!