Dagboek

Aantal berichten: 224
Ga naar:   

Herftsvakantie!

20 oktober 2021

Het is weer tijd voor vakantie! Deze herfstvakantie zijn papa en mama ook lekker een weekje vrij dus konden we veel leuke dingen doen. Om echt op vakantie te gaan zou te duur worden zeker gezien de verbouwingen die nog moeten gebeuren in huis. Wel hebben we leuke uitjes gedaan. Beginnend met de Belle en het Beest voorstelling in het Theater. Vera en haar moeder gingen ook mee.

Schoolreisje groep 3; Naar Duinrell

04 oktober 2021

Al vroeg in het schooljaar staat jouw schoolreisje gepland. Dt is pas je tweede schoolreisje in totaal omdat je de afgelopen 2 jaar niet kon ivm corona. Je gaat vandaag naar Duinrell! Mama wilt al jaren graag mee maar precies vandaag moest ik werken. Ook hadden ze veel regen opgegeven. Je kreeg een poncho mee maar hebt die gelukkig amper nodig gehad. Het duurde een hele dag, rond half 6 was je pas weer thuis. Dit omdat de bus was verdraagt. Je hebt het erg naar je zin gehad. Je zat in een groepje bij o.a. Emma, Demi en Amy en in de bus mocht je zelf kiezen en zat je naast Vienne. Je kreeg wat zakgeld mee om daar iets te kopen. Je kwam met een grote zak popcorn en een lolly thuis.

Turnen!

02 oktober 2021

Al een tijdje; Sinds April ga je iedere woensdagmiddag turnen. Jij was er na je zwemlessen meteen over uit: DIT WIL IK! Dus hebben we je ingeschreven. Na 3 maanden (in de zomervakantie) kregen we een berichtje van een turnjuf dat ze jou hadden 'gespot' tijdens de lessen en dat je - mochten we dat willen- mee mocht doen aan een 4 week durende proefperiode bij de selectie. Natuurlijk willen we dat! Nu ging je dus ook op zaterdag 2 uur turnen. 3 uur in de week dus. Je hebt het daar erg naar je zin. We zijn ook al een paar keer wezen kijken en er heerst daar echt een rust en opperste concentratie. Er komen verschillende onderdelen aan bod; vloer (op de tumbling mat), brug, sprong en balk. Ook is er veel aandacht voor kracht en lenigheid. Vandaag hebben we gehoord dat je het heel goed doet en je officieel door mag naar de selectiegroep! Wat zijn wij trots en ook jij bent heel blij. Dit is wat je altijd al wilde! Vanaf nu ga je iedere zaterdag van 9-11 turnen. Nu voorlopig ook nog de woensdag erbij. Ook moeten we een wedstrijdpakje kopen en ga je meedoen aan wedstrijden.

Efteling!

06 september 2021

Ieder jaar gaan we 1 of 2 keer naar de Efteling. Het was het nu eerder niet van gekomen en we wilden nog wel erg graag gaan dus vandaag was de dag! We gingen samen met Oma en Debby, dat was gezellig!
We hadden het echt getroffen met het weer, wat heerlijk zeg! En ondanks dat was het niet eens zo heel druk.
Jij bent voor het eerst in de Max en Moritz geweest, een familie achtbaan. Deze vond je helemaal fantastisch. Helaas kon mama niet met je mee omdat ze broertje in haar buik heeft maar anders was ze graag gegaan. Wel hebben jij en Debby oma zover gekregen met jullie mee te gaan in een achtbaan haha wie had dat ooit gedacht! We hebben en super fijne dag gehad en hebben alle attracties die we wilden doen gedaan.

 

Een baby!

17 augustus 2021

Jullie wisten het al een tijdje maar moesten het nog even een geheimpje houden; Jullie worden weer grote broer en zus, mama heeft een baby in haar buik! Op de dag van de vakantie dat we vertrokken naar Texel en Terschelling hebben we het jullie verteld. We hadden een knuffelaapje en een echofoto ingepakt. Jullie snapten er nog niet veel van. Het leek mama een leuk idee om meteen daarna een foto te maken van jullie met allerlei babyspulletjes om deze foto dan te geven aan opa, oma en tante Debby. (nog niet nu... maar zodra ze het mochten weten!). Jullie hadden een tijdje geleden al de fotolijstjes versierd (al wisten jullie niet dat het hier voor was). Dit is de foto geworden:
Vanaf vandaag mag iedereen het weten en is het geen geheimpje meer!